Ren skidglädje med 

Maria Larsson och Stephan Wilson 

Välkomna att följa med oss upp till Oxberg och dess magiska skidspår & natur under helgen 26-28 januari oavsett om du är nybörjare eller van skidmotionär. 

Ett skidläger för alla nivåer!

Välkommen till ett läger där DU som deltagare inte bara får lära dig hur du utvecklar din skidteknik av den erfarna & peppande skidcoachen Maria Larsson. Stephan Wilson är också på plats för att ge dig som är nybörjare tips på ”hur du överlever” i Vasaloppsspåren med hjälp av konkreta tips. Även den vana skidmotionären kommer få stor behållning när Stephan delar med sig av motivationstips. Så vi tränar inte bara teknik och flås - även de mentala musklerna kommer att utvecklas under skidhelgen. Ta också del av hans uppskattade föreläsning.


Detta unika läger passar dig som aldrig stått på ett par skidor eller är nybörjare extra bra men även för dig som vill ha utveckling & progression. All skidåkning kommer att ske runt omkring Oxberg och dess vackra närområde. En perfekt helg för att slipa på tekniken, träffa andra likasinnade och få lite skidmil i benen.

Platserna är få då vi vill erbjuda kvalitativ träning till varje åkare - så vi tar endast emot runt 20 åkare denna helg. Vi erbjuder ett helhetskoncept där även boende & mat ingår om så önskas. Du får såklart även en goodiebag när du lämnar lägret.

Helgens upplägg ⤵️

FREDAG
* Samling 9.30.
* Första skidpasset startar kl. 10.00 med fokus på teknik. 
* Lunchpaus. 
* Eftermiddagspass med fortsatt fokus på teknik. 
* Kort samling efter dagen sista pass för lite genomgång av helgen samt lite förväntningar inför morgondagen.


LÖRDAG
* Samling 9.00 (teknik & distanspass). 
* Lunchpaus. 
* Eftermiddagspass med Stephan samt filmning & individuell coachning med Maria där du får enskild tid på ca 15 minuter där vi filmar, går in igenom din teknik i våra 3 växlar: diagonal, stakning med frånskjut samt stakning. Vi korrigerar efter varje växel.
* Föreläsning senare på dagen med Stephan Wilson om hans skidresa från Bambi på hal is till Vasaloppsåkare där du också får ta del av mentala verktyg som du kommer ha glädje av i vardagen som i Vasaloppsspåren. 


SÖNDAG
* Samling 9.30 där vi pratar målsättning och nästa steg efter skidlägret.
* Härligt distanspass på upp till 3h. Du väljer!
* Hemresa! Glöm inte din goodiebag 😊

Övrig info

Det finns två paket att välja mellan. Ange i din bokning vilket upplägg du önskar. Självklart ingår spåravgifter oavsett val av paket.

1) Helpension är boende i delade rum inkl alla måltider: Vårt gemensamma boende med helpension är på Gopshus Gården. Kostnad: 5990 kr/person.
2) Endast skidlektioner & föreläsning där man står för eget boende & logi. Kostnad: 3990 kr/person.

Anmälan är bindande och slutförd vid inbetald avgift! Återbetalning sker endast vid uppvisat sjukintyg, men ev. merkostnader dras av. Om skidlägret av någon anledning ställs in så får du som betalat avgiften pengarna tillbaka naturligtvis.