Film och Tv

Här har jag samlat ihop några av de film-projekt och tv-serier som jag sysslat med genom åren - samt några gästspel. Jag har haft nöjet att få jobba med allt från Gomorron Sverige till Packat & Klart men även gjort program för de yngre som Bolibompa och Lilla Sportspegeln för att nämna några. Jag älskar det faktum att jag får pendla mellan olika genrer. Senaste åren har jag jobbat alltmer med livsstilsprogram och dokumentärer. Luta dig tillbaka och ta fram popcornen!

Fuck Cancer 

Alla känner vi någon som har drabbats av cancer. Alla vet vi vilket mörker som omger den sjukdomen. I dokumentären "Fuck Cancer" tar jag med tittarna på olika möten med unga vuxna som drabbats av cancer. Filmen finns att se på TV4 Play & C More. 


Världens Tuffaste Skidåkare

Jag bestämde mig för att göra en dokumentär om Nordenskiöldsloppet och dess historia. På plats blev jag helt tagen och bestämde mig för att själv åka loppet. Hur det gick får ni veta när filmen har premiär! Fortsättning följer...Mullvaden

Mullvaden har en kombination av både spänning och klurigheter spetsat med galna äventyr. Jag fick äran och glädjen att få vara en av de medverkande bland en rad folkkära svenskar. Mullvaden sändes på Kanal 5 och finns att se på Discovery Plus.

Stephan på glid

I publiksuccén Stephan på glid ville jag förstå mig på charmen med längdskidor och tog sikte på det 9 mil långa Vasaloppet. Publiken som fick följa med på min stapplande resa önskade en fortsättning och idén till Stephans Klassiker föddes där jag tog mig an En Svensk Klassiker. Stephan på glid går fortfarande att se på SVT Play. 

Min Klassiker

Efter att ha genomfört En Svensk Klassiker ville jag dela med mig av mina erfarenheter och stötta andra att genomföra samma utmaning.  Fyra personer tog sig an den tuffa Klassikern Med stöd av mig, skidlegendaren Johan Olsson och triathleten Annie Thorén. Serien sändes i två säsonger på TV3 & TV6. Finns att se på Viaplay. 

Jubileumsvasan

Vasaloppet som för hundra år sen? Ja, det var tanken bakom Jubileumsvasan i ett unikt arrangemang byggt på tanken att genomföra det klassiska skidloppet så likt det historiska originalloppet som möjligt. Jag var en av de 139 uttagna att få skida hyllningsloppet. Tillsammans med Vasaloppet gjorde jag också en reportageserie om loppet.  

Nyhetsmorgon

i TV 4:s Nyhetsmorgon fick jag dela med mig av mina bästa tips på hur man får träningsrutinerna att bli långsiktiga. Här var jag också aktuell med min bok 3 års träning: en hälsodagbok med verktyg, tips och pepp.


Packat & Klart

Packat och klart var det klassiska resemagasinet som sändes under flera år i SVT. Jag fick glädjen att göra ett av reportagen när jag besökte Istanbul. Det blev ett personligt & varmt inslag. 


Morgonstudion

Jag har gästat SVT:s Morgonstudion flera gånger genom åren. Har även lett föregångaren Gomorron Sverige. Här var jag med i samband med att Vasaloppet snart skulle gå av stapeln. Reportage för Världens Barn

Genom åren har jag gjort flera inslag för Världens Barn. Här tillsammans med Diakonia genomförde jag en insamling cyklandes. Detta resulterade också i ett tv-reportage som sändes under galan i SVT.
Lilla Aktuellt

Under några år jobbade jag som reporter & profil på SVT Barns flaggskepp Lilla Aktuellt. Jag hade också en roll som Barnens tittarombudsman där kidsen hade möjlighet att skriva & chatta med mig. Uppvarvningen

I serien Uppvarvningen var målet att inspirera fler till mer rörelse och samtidigt kunna bidra till en god sak. Genom massor av fina intiativ samlade projektet ihop 1 miljon kr till organisationen Ung Cancer.