Vad kul att du vill veta mer om mig!

Så vem är jag då?
Jo jag är en man i mina bästa år som har upptäckt meningen med livet – nämligen mina två fantastiska barn. Utöver att jag gillar att spendera tid med familjen och försöker bli hälsans Bruce Lee så jobbar rätt mycket med teve och då som producent, programutvecklare och dokumentärfilmare. Fast du kanske känner igen mig som programledare?

Jag har jobbat med allt från Gomorron Sverige och Världens Barn till Lilla Sportspegeln och Lilla Aktuellt. Jag älskar det faktum att jag får pendla mellan olika genrer från diverse dokumentärer till samhällsprogram och variationen i att få vända sig till olika målgrupper. Numera kallas jag också för äventyrare (Sveriges räddaste i så fall) och hälsoinspiratör. Kanske har du sett tv-serien “Stephan på glid” där mina stapplande stavtag på skidor mot Vasaloppet nådde miljonpublik. På många sätt blev det 9 mil långa äventyret startskottet i mitt nya liv där fysisk aktivitet ute i den fantastiska svenska naturen blev en del av min nya vardag. Efter “Stephan på glid” har fler uppskattade serier följts åt som t.ex. “Stephans klassiker” och ”Min Klassiker”. Nu har jag fått blodad tand och tackar sällan nej till ett nytt äventyr!

Jag leder även podcasten "Träna med Stephan" där man kan ha mig i örat som en peppande träningskompis. Jag har också skrivit några böcker som ”Motivationsresan – starkare, friskare, piggare” och "3 års träning - en hälsodagbok med verktyg, tips och pepp".

Om jag får ta tillfället i akt och fortsätta skryta (det är ju trots allt min hemsida du är inne på) så har jag varit nominerad som bästa programledare vid flera tillfällen i Kristallen-galan, samt vunnit Aftonbladets Tevepris för bästa barnprogram med Bolibompa-gänget två gånger. Javisst vet du – har även programlett Bolibompa! Mina program har också nominerats internationellt som Nordiska barn-tv festivalen i Ebeltoft och Internationella sportfilmfestivalen i Milano.

Finns det något mer att säga?
Kanske det faktum att jag anser mig själv vara en sjukt tacksam typ i denna galna värld. Som om jag dragit en vinst i livets lotteri skulle man kunna säga.

Det lät fint – föreläser du också kanske någon undrar?
Jo men det gör jag, och jag går verkligen ”all in” när jag föreläser. Ingen i publiken lämnas oberörd och efteråt är jag helt slut. Läs mer om min föreläsning här på min hemsida! Mitt snittbetyg hos åhörarna är på feta 4.7 av 5 så anmäl gärna intresse om ni är önskar ha mig som föreläsare.

Just nu är mitt motto: ”du är konstnären som målar din egen framtid” och vill du "måla" tillsammans med mig eller komma i kontakt med mig av någon annan anledning så klickar du bara på ”kontakt och bokning” nedan.

Hälsningar, Stephan Wilson