Träna med Stephan” - podden där du får god hälsa på köpet!

- Vill du springa “HOKA Helsingborg Half Marathon” med mig? Läs om ett erbjudande längre ned ⤵️

Stolta partners av podden är Hoka, som jag sprungit med i flera år nu. Canyon vars cykel jag ska flyga fram med under Halvvättern och Lumonite. Deras smidiga pannlampor köper du på Valostore.se. 


Det ligger mig varmt om hjärtat att prata om hälsa, träning och motivation. Det finns ingen metod som passar alla, men alla kan hitta något. Kanske kan den här podden peppa och motivera just dig till att bli starkare, friskare och piggare!

Träna med Stephan” är en kostnadsfri, personlig och underhållande podd där lyssnaren även får god hälsa ”på köpet”. Jag leder träningspasset, håller i klockan, vägleder och peppar. Podden riktar sig till både nybörjaren som elitmotionären eller till dig som vill hitta tillbaka till formen.

Utöver träningstips får du som lyssnare ta del av aktuella ämnen kring hälsa och motivation. Ibland gästas vi också av spännande gäster. Varje vecka släpps det nya avsnitt och du hittar den där poddar finns.

HÖR UPP 🫵 Riktigt glada nyheter till dig som vill göra mig sällskap på ett lopp! Bästa moroten för ens träning ju! Och nu har jag en kod till dig som vill haka på! SPRINGMEDSTEPHAN24 är koden och ger 100 kronors rabatt på “HOKA Helsingborg Half Marathon” - ett av de trevligaste loppen jag deltagit i. Och även dom är en partner till podden.

Så - in och anmäl er, så ses vi på startlinjen den 7 september 2024! Och så peppar vi och inspirerar varandra i min Facebook-grupp, med samma namn som podden, “Träna med Stephan” - fiffigt va?!

Anmäl dig genom länken: https://helsingborgmarathon.se/registration/half/?lang=swe


Lyssna här

Lyssna i Podcaster

Lyssna på Spotify

Lyssna i Google Play