Motivationsresan: Starkare → Friskare → Piggare 

Nyfiken på att boka Stephan för en föreläsningen? 
Läs mer nedan eller kika på klippet.

Är du trött på att ha dåligt flås, men har svårt att hitta energi för att ta dig ur soffan? Eller har du lätt för att komma igång, men lika lätt för att sluta? Ta del av en inspirerande berättelse och få tips på hur du tar kontroll över din hälsa. Du får följa med på en resa där du inte bara blir peppad till att inleda en livsstilsförändring - utan här får du verktyg så du håller fast vid den. 

Följ med på en peppande föreläsning och se vad som händer om man gräver tillräckligt djupt inom sig. Hur det är att hitta sidor hos sig själv som man inte trodde fanns där. Kan man lära sig älska smärta och omfamna rädslan? Och hur slår man personligt världsrekord? Du kommer att få nya infallsvinklar och lära dig se möjligheter där andra ser hinder.

Stephan Wilson har programlett flera framgångsrika teveprogram som Gomorron Sverige och Min Klassiker. Mest känd är han kanske från serien Stephan på glid där han på stapplande steg försökte förstå sig på fenomenet längdskidor.
För barn­familjer och ungdomar är han också ett bekant ansikte från Lilla Sportspegeln, Bolibompa och Lilla Aktuellt. Han har även skrivit boken ”Motivationsresan – starkare, friskare, piggare!” Att hjälpa andra hitta glädjen och motivationen har blivit en av hans största drivkrafter. Idag är Stephan en annan person än innan sitt första Vasalopp – men på vilket sätt?

Tillsammans med bilder och filmklipp får du följa med på en spännande resa från Stephans 12 timmar långa Vasalopp till hans 21 timmar långa Vätternrunda. Stephan väver ihop egna erfarenheter och metoder som att ”applicera in fler nyttigheter i ens liv än att ta bort onyttigheter” eller hur man får till träningen så den sker på "autopilot" även i perioder när ens livspussel är som mest pressat.

Med hjälp av spännande forskning, fängslande berättelser från möten med några av Sveriges främsta idrottare samt handfasta tips på plats kan vi lova att du inte kommer kunna sitta still. När du väl lämnar lokalen är du garanterat mer peppad än innan och kanske har du påbörjat din resa mot svart bälte i hälsa!

Hör av dig om du vill veta mer eller boka föreläsningen.